Gratis Tai Chi workshop op het Bevrijdingsfestival 5 mei in het Stadspark.

Op 5 mei aanstaande om 9.00 in de morgen begint de workshop Tai Chi op het podium de Weide Wereld in het Stadspark.

 

 

 

Op 5 mei vieren we dat we in vrijheid leven. De boodschap is: In heel Nederland worden Bevrijdingsfestivals georganiseerd, waarbij duizenden mensen samen genieten van optredens van artiesten uit binnen- en buitenland. Vind jij het ook belangrijk om stil te staan bij vrijheid, maar is die grote drukte niets voor jou? Kom dan op 5 mei naar de workshop Tai Chi. Passend bij de boodschap van 5 mei, helpt Tai Chi je spanningen uit het verleden los te laten en je volledig vrij te voelen.

Je kunt je alvast opgeven voor de workshop op Facebook.

Doe je mee met de workshop Tai Chi? Let dan goed op: het podium Weide Wereld heeft een nieuwe plek gekregen in het Stadspark. Vlakbij de Kinderboerderij. Bekijk de plattegrond goed en maak gelijk een screenshotje, zo heb je hem altijd bij de hand.

 

 

 

 

 

De workshop Tai Chi is een samenwerking tussen Bevrijdingsfestival Groningen, Stichting Taijiquan Nederland en docent David M. Knibbe van Tai Chi Groningen.

Foto’s 5 mei 2018: