Indrukken Tai Chi workshop op het Bevrijdingsfestival 5 mei in het Stadspark.

Op 5 mei 9.00 in de morgen begon de workshop Tai Chi op het podium de Weide Wereld in het Stadspark.

 

 

 

Op 5 mei vierden we dat we in vrijheid leven. De boodschap was: In heel Nederland worden Bevrijdingsfestivals georganiseerd, waarbij duizenden mensen samen genieten van optredens van artiesten uit binnen- en buitenland. Vind jij het ook belangrijk om stil te staan bij vrijheid, maar is die grote drukte niets voor jou? Kom dan op 5 mei naar de workshop Tai Chi. Passend bij de boodschap van 5 mei, helpt Tai Chi je spanningen uit het verleden los te laten en je volledig vrij te voelen.

De workshop Tai Chi was een samenwerking tussen Bevrijdingsfestival Groningen, Stichting Taijiquan Nederland en docent David M. Knibbe van Tai Chi Groningen.